top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEveline van Vliet

Sportscreening bij het eerste team van EFC Eersel

We mogen weer! Op dinsdag 10 december hebben we een geslaagde sportscreening uitgevoerd bij het eerste team van EFC Eersel. De spelers uit het team waren benieuwd naar hun sportresultaten en namen contact met ons op. Superleuk!


In zo'n twee uur tijd screenden we 15 spelers. Tijdens een screening van ongeveer 10 minuten per persoon neemt onze podotherapeut een korte anamnese af (medische voorgeschiedenis), meet hij of zij de bewegingsmogelijkheid van de enkel en het grote teen gewricht en meet hij of zij de stabiliteit door middel van drukmeetapparatuur inclusief een loopanalyse. Ook wordt de voetstand bepaald en wordt er een voetinspectie uitgevoerd.


Daarna gaat de speler door naar onze fysiotherapeut, die een stabiliteitstest en krachttesten uitvoert en de bewegingsmogelijkheiden van de heup meet.


Vervolgens ontvangen de spelers een persoonlijk overzicht met met resultaten en adviezen, gebaseerd op de data die uit de screenings voortkwam.Ook geïnteresseerd om als sportclub gescreend te worden? Meld je dan aan! Ontvang je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met info@sportscreeningnederland.nl

Comments


bottom of page