top of page

DE SCREENING

Nadat je je team hebt aangemeld, wordt er vanuit ons planbureau contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak. Vervolgens komt ons expertteam langs tijdens een training en wordt het complete sportteam gescreend op lenigheid, kracht, coördinatie, stabiliteit, mobiliteit en het looppatroon. De data die uit deze screening voortkomt, wordt door ons gebruikt om het sportteam te adviseren over hoe sportprestaties en blessures verbeterd en voorkomen kunnen worden. Alle deelnemers ontvangen een persoonlijk overzicht met resultaten en adviezen. Ook geven we advies over het schoeisel wat de sporters dragen en de invloed die het heeft op sportprestaties. 

AdobeStock_244060692-bewerkt.jpg

WIE KUNNEN ER MEEDOEN?

Op dit moment voert Sportscreening Nederland alleen screenings uit bij herenteams boven de 16 jaar. We zijn druk bezig met het doen van onderzoek, zodat we in de toekomst ook andere sportclubs kunnen screenen.

GEÏNTERESSEERD?

Ook geïnteresseerd om als sportclub gescreend te worden? Meld je dan aan! Ontvang je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met info@sportscreeningnederland.nl

bottom of page